Konferansen ble gjennomført 6. og 7. juni på Clarion Hotel Air, Stavanger.

Konferansen er en av de viktigste årlige møteplassene for offshore løfte- og materialhåndterings-industri i Norge og landene rundt Nordsjøbassenget. Ett av konferansens hovedmål er å være en møteplass for læring, nettverksbygging og erfaringsutveksling innen fagområdet.
Petroleumstilsynet (PTIL) er en svært viktig og aktuell part i arrangementet og deltar både som viktige bidragsytere i planlegging og gjennomføring av konferansen.
På konferansen vil du finne representanter fra myndigheter, organisasjoner, bedrifter og leverandøren fra både inn og utland.

 

 

Bli med på neste års konferanse 23. april i Aberdeen!

 

Les mer og meld din interesse på:

Relaterte artikler

SLBA-forum – Sikre løft i bygg og anlegg

SLBA-forum – Sikre løft i bygg og anlegg

Velkommen til SLBA-forum 31. oktober 2024 kl. 10.00-15.30 på Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten. Gratis deltakelse, du betaler kun for konferansepakke (lunsj og pausemat/kaffe). Forumet er et møtested for entreprenører, HMS ledere, byggeledere, kranførere og andre...

les mer
Hvor er ansvaret?

Hvor er ansvaret?

Er flere aktører involvert i et prosjekt, er det viktig at alle følger opp sitt ansvar. Når det gjelder sikkerhet for personell og eiendom er det svært viktig at alle parter er seg sitt ansvar bevisst. Kranteknikk kan vise til et eksempel hvor det er montert en kran...

les mer
author avatar
Tone Kildahl