I samarbeid med Norsk Sertifisering har vi gleden av å invitere til fagdager for arbeidsutstyr 5. og 6. desember 2023 på Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten.

Nytt av i år er tilrettelegging av to seksjoner for henholdsvis sakkyndige virksomheter – og en egen seksjon for opplæringsvirksomhetene. Disse seksjonene har fokus på kompetanseutvikling for faglig ledere, kontrollører og instruktører. En annen nyhet er at KTFs kurs for faglig ledelse inkorporeres i fagdagene.

Årets fagdager er åpen for alle og spesielt tilrettelagt for sakkyndig- og opplæringsvirksomheter og andre som jobber i tilknytning til disse.

Relaterte artikler

SLBA-forum – Sikre løft i bygg og anlegg

SLBA-forum – Sikre løft i bygg og anlegg

Forumet er et møtested for entreprenører, HMS ledere, byggeledere, kranførere og andre interesserte, og vil medvirke til drøfting av ideer, bygge nettverk på tvers av virksomhetene og bidra til erfaringsoverføring som gir alle en økt faglig kompetanse. Forumet...

les mer
KontrollørCamp

KontrollørCamp

Velkommen til samling for kontrollører 28.-29. mai 2024 på Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten! Er du kontrollør, faglig leder eller involvert i sakkyndig virksomhet? Da bør du få med deg KontrollørCamp - et årlig samlingspunkt med faglig påfyll, oppdateringer på...

les mer