I samarbeid med Norsk Sertifisering har vi gleden av å invitere til fagdager for arbeidsutstyr 5. og 6. desember 2023 på Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten.

Nytt av i år er tilrettelegging av to seksjoner for henholdsvis sakkyndige virksomheter – og en egen seksjon for opplæringsvirksomhetene. Disse seksjonene har fokus på kompetanseutvikling for faglig ledere, kontrollører og instruktører. En annen nyhet er at KTFs kurs for faglig ledelse inkorporeres i fagdagene.

Årets fagdager er åpen for alle og spesielt tilrettelagt for sakkyndig- og opplæringsvirksomheter og andre som jobber i tilknytning til disse.

Relaterte artikler

Nytt nummer av Kranteknikk ute nå!

Nytt nummer av Kranteknikk ute nå!

I dette nummeret kan du blant annet lese disse artiklene:   Det er behov for kompetanse Avansert styring for løft av 30 000 tonn tunge skip Vil innføre datadrevet vedlikeholdsstyring 6 måneders vikariat ble til 11 år Tidligere utgaver av Kranteknikk finner du her...

les mer
Møt oss på HMS konferansen 2023! 15.-16. november

Møt oss på HMS konferansen 2023! 15.-16. november

KranTeknisk Forening deltar med stand på HMS konferansen og ønsker deg velkommen til en fagprat! HMS konferansen er byggenæringens største – og kanskje viktigste – møteplass for alle i hele verdikjeden som jobber med eller har ansvar for HMS. Konferansen gir faglig...

les mer