KranTeknisk Forening deltar med stand på HMS konferansen og ønsker deg velkommen til en fagprat!

HMS konferansen er byggenæringens største – og kanskje viktigste – møteplass for alle i hele verdikjeden som jobber med eller har ansvar for HMS. Konferansen gir faglig påfyll og inspirasjon til eget arbeid. I tillegg er det en møteplass som gir rom for å knytte kontakter og utveksle erfaringer.

Dette er en hybridkonferanse. Det vil si at du kan velge om du vil delta fysisk på Thon Hotell Arena på Lillestrøm eller om du vil delta digitalt. Alle deltakere (også de som deltar fysisk) vil få tilsendt lenke til sendingen dagen i forkant. Konferansen vil være digitalt tilgjengelig gjennom den tilsendte lenken ca 14 dager etter konferansen. Så hvis du av ulike årsaker går glipp av deler av konferansen, eller du vil se et innlegg på nytt, har du altså mulighet til det.

Relaterte artikler

Nytt nummer av Kranteknikk ute nå!

Nytt nummer av Kranteknikk ute nå!

I dette nummeret kan du blant annet lese disse artiklene:   Det er behov for kompetanse Avansert styring for løft av 30 000 tonn tunge skip Vil innføre datadrevet vedlikeholdsstyring 6 måneders vikariat ble til 11 år Tidligere utgaver av Kranteknikk finner du her...

les mer