Konferansen ble gjennomført 6. og 7. juni på Clarion Hotel Air, Stavanger.

Konferansen er en av de viktigste årlige møteplassene for offshore løfte- og materialhåndterings-industri i Norge og landene rundt Nordsjøbassenget. Ett av konferansens hovedmål er å være en møteplass for læring, nettverksbygging og erfaringsutveksling innen fagområdet.
Petroleumstilsynet (PTIL) er en svært viktig og aktuell part i arrangementet og deltar både som viktige bidragsytere i planlegging og gjennomføring av konferansen.
På konferansen vil du finne representanter fra myndigheter, organisasjoner, bedrifter og leverandøren fra både inn og utland.

 

 

Bli med på neste års konferanse 23. april i Aberdeen!

 

Les mer og meld din interesse på:

Relaterte artikler

KontrollørCamp

KontrollørCamp

Velkommen til samling for kontrollører 28.-29. mai 2024 på Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten! Er du kontrollør, faglig leder eller involvert i sakkyndig virksomhet? Da bør du få med deg KontrollørCamp - et årlig samlingspunkt med faglig påfyll, oppdateringer på...

les mer
Vi har trukket en vinner!

Vi har trukket en vinner!

Under Kran- og løft konferansen 2024 - landbasert som gikk av stabelen 30.-31. januar hadde vi en konkurranse. Vi ønsket innspill og forslag til temaer til neste års konferanse. Premien er gratis deltakeravgift på kurs eller konferanse hos oss til en verdi inntil kr...

les mer